Gamiss - aparat za čišćenje lica

7/22/2017


*ako budete kupovali ikakve proizvode s Gamiss-a, mogu vam dati
kod koji upisujete za 10% s narudžbe! Kod je GamissXie10 :)*

Zadnji post o Gamiss-u!

Ovo je jedan od riskantnijih proizvoda koje sam naručila s web stranica!

Radi se o elektroničkom aparatu za čišćenje lica!


Ovaj aparat funkcionira tako da ova četkica gore vibrira i trese vlakna koja bi trebala učinkovito očistiti vaše lice i stimulirati krvotok u njemu da se ne stvaraju začepljenja u porama te da se lice samo čisti lakše!


Četkicu sam oprala pod vodom te testirala (potrebno je ubaciti malene baterije) i jako mi se sviđa kakav je osjećaj na koži! Ne znam vam reći o dugotrajnom učinku jer je to ipak jedno korištenje, ali mogu vas uvjeriti da mi je koža bila glatka nakon prvog!
Pakiranje je tipično kinesko pakiranje. Sve je na njihovom pismu i postoji par ključnih termina kao: četkica je vodootporna, može se zamijeniti vrh, mikropokreti itd.

Sve u svemu, četkica je jako lijepa vizualno! Napravljena je na foru "zlata" kao i mnogi kineski proizvodi i ne znam koliko će ostati ovako lijepa, ali meni se sad jako sviđa.

Ima gumb koji stisnete i onda počne vibrirati te se vlakna tresu!

Vlakna su jaaaako gusto naslagana, jako su mekana i stvarno mi se sviđa koliko su kvalitetna.

Mislim da ću ovu četkicu koristiti za skidanje mrtvih stanica kože!


Nabavite svoju za samo 10$ ovdje
Trenutno nije dostupna (potražnja je velika i ja sam bila među zadnjima koja ga je naručila), ali vjerujem da će se uskoro vratiti u asortiman!

Do sljedećeg paketa,
Lana M.
lanammendes.official@gmail.com

Možda ti se svidi...

1 komentara

  1. Ja se do sad nisam susrela ni sa cim slicnim ali moram reci da mi je ova cetkica veoma interesantna i zanimljiva. Sjajan izbor, izgleda jako delotvorno. Odlicna recenzija draga.

    Visit me, Gothic

    OdgovoriIzbriši